Asiakastarina

Marttila-refe-6

Annikki Marttila

Eurajoki

Katto

Ruskea tiilikuvio

Miksi remontti tehtiin?

Katolla oli ikää noin 30 vuotta ja se oli haalistunut vaaleanvihreäksi.

 

”Kaksi naapuriakin olivat tehneet kattoremontin.”

Katto oli haalistunut kamalan näköiseksi ja se häiritsi. Asiaa ei auttanut se, että naapurit olivat uusineet kattonsa. Asumme alueella, jossa katot alkavat olla pikkuhiljaa vaihtokunnossa. Ovellamme oli käynyt useita edustajia tarjoamassa kattoremonttia ja olimme muutamia tarjouksia ottaneetkin. Hintataso oli ollut kuitenkin sellaista luokkaa, että olimme päättäneet tehdä remontin itse.

”Solarkaton miehet kävivät ovellamme ja kysyivät ollaanko mietitty kattoremonttia.”. Kyllähän me sitä oltiin mietitty ja ajattelin, että mikäs siinä tehkää tarjous urakasta. Entiset kokemuksemme tarjoustilanteista olivat huonoja, olimme kokeneet painostusta eikä mielipiteitämme huomioitu.

Solarkaton kanssa kokemus oli kuitenkin täysin erilainen. Kaikki mielipiteemme kuunneltiin ja toteutettiin. Emme myöskään kokeneet minkäänlaista painostuksen tunnetta. Päätimme, että emme tee kattoremonttia itse, vaan teetämme sen Solarkatolla. Työ tehtiin lomareissumme aikana ja saimme joka päivä kuvamateriaalia työn etenemisestä. Kun saavuimme kotiin, talossamme oli uusi katto ja kaikki paikat oli siivottu. Erinomaista toimintaa.