Katto­remontti

Peltikattoremontit rivakasti koko Satakunnan alueella

Toteuttaa kattoremontit ja erilaiset kattotyöt avaimet käteen -periaatteella ja kotimaisilla tuotteilla.

Nopea ja hyvä. Siinäpä kattoremonttimme luonnehdinta pähkinänkuoressa. Olemme hioneet prosessimme huippuunsa ja peltikattoremonttimme valmistuvat jopa 3-4 päivässä. Ja se on jämpti – meillä on 100-prosenttinen osumatarkkuus paitsi urakoidemme aikatauluissa, myös niiden budjetissa. Meiltä saat myös kaikki palvelut saman katon alta, sillä olemme ainoa Satakunnan alueella toimiva kattoalan yritys, joka tekee luvanvaraisia asbestipurkutöitä.

Ota yhteyttä Solarkattoon, kun haluat, että kattoremontti toteutetaan täsmällisesti ja laadulla!

Ammattitaitoinen kolmikko palveluksessanne

Me kolme alamme ammattimiestä teemme kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meitä ei kannattele ison remonttiyrityksen maine, vaan tinkimätön laatu ja asiakkaidemme aito tyytyväisyys. Olemmekin jättäneet jälkeemme alati kasvavan joukon paitsi komeita kattoja, myös tyytyväisiä asiakkaita niin Porin ja Rauman seuduilla kuin koko Satakunnankin alueella. Tutustu asiakastarinoihimme!

Mitä kattoremontti sisältää?

Alkukartoituksessa käydään läpi nykyisen katon kunto ja uusimistarve. Samalla tarkistetaan mm. aluskate, rännit, lumiesteet ja seinätikkaat. Peltikattoremontti aloitetaan remonttisuunnitelmasta, jonka käymme asiakkaan kanssa paikan päällä läpi. Laskemme myös tarjouksen saman tien. Jos aluskate on hyvässä kunnossa, voimme uusia pelkästään kattopellit.

Toisinaan – toisin kuin luullaan – ruma, vanhankin näköinen katto voi hyvin olla yhä virheetön, jolloin sillä voi olla käyttövuosia jäljellä. Me emme tee turhia remontteja. Voit huoletta kutsua meidät ilmaiselle tarkastuskäynnille, jos katon kunto mietityttää.

Jos taas katto uusitaan kokonaan, uusitaan ensimmäiseksi aluskate. Sen jälkeen katto oikaistaan ja rakenteesta tehdään nykyaikainen eli tuulettuva. Tämän jälkeen katolle asennetaan uudet pellit. Tarvittaessa uusimme myös vesikourut ja syöksytorvet sekä päivitämme kattoturvatuotteet, kuten kattosillat, lumiesteet ja tikkaat nykyisten turvallisuussäännösten mukaisiksi.

Meille on tärkeää, että kattoremontti aiheuttaa asiakkaallemme mahdollisimman vähän haittaa. Viemme kaikki remonttijätteet pois katolta ja pihalta ja jätämme jälkeemme laadukkaan ja näyttävän näköisen katon lisäksi siistin ympäristön.

Näin kattoremontti etenee...

  1. Ota yhteyttä meihin.
  2. Tulemme kartoittamaan kohteenne.
  3. Tarkastamme ja mittaamme remontoitavan katon.
  4. Laadimme remonttisuunnitelman ja käymme sen kanssanne läpi.
  5. Laskemme teille sitovan tarjouksen.
  6. Päätämme yhdessä asennusajankohdan.
  7. Teemme asennustyöt ja siivoamme jälkemme.
  8. Hyväksytte työn.

Mikä peltikatto­remontissa huolettaa?

Aina silloin tällöin asiakkaamme kertovat meille huolistaan, sillä onhan kyseessä suuri investointi: kattoremontti. Kaksi ehdottomasti yleisintä, asiakkaitamme mietityttävää asiaa ovat nämä:

1. Mitä, jos kattoremontti sisältää yllätyskustannuksia?

Huoli pois! Kanssamme niitä ei tule. Olemme suunnitelleet alun kartoitusmetodimme niin tarkaksi, että pystymme lupaamaan, että urakkahintamme pitää. Peltikattoremontti toteutetaan aina asiakkaan kanssa laaditun sopimuksen mukaan.

2. Mitä, jos alkaa satamaan?

Sitten alkaa satamaan. Eikä se haittaa. Me emme avaa koko kattoa kerralla, vaan kattoremontti toteutetaan tehokkaasti pienissä osioissa kerrallaan. Kun puramme palan vanhaa, asennamme tilalle säältä suojaavan aluskatteen samantien. Sen jälkeen antaa sataa vaan. Lumikaan ei ole este.