Asiakastarina

Asiakastarina-Koykka

Jaana ja Ilari Köykkä

Kankaanpää

Katto

Punainen tiilikuvio

Miksi remontti tehtiin?

Talo on rakennettu vuonna 1993 ja se on kunnollisella aluskatteella, mutta haalistunut pinta ja pellin pinnasta irtoava PVC-muovipinnoite harmitti.

”Päätimme odotella hetken aikaa, miten Solarkatolla alkaa pyyhkimään.”

Meitä oli häirinnyt jo jonkin aikaa haalistunut ja riispaloitunut kattomme. Myös tyttäremme ei suostunut tuomaan vävyehdokasta näytille, ennenkuin katto oli vaihdetta, joten syitä oli siis monenlaisia!

Anders ja Juha kävivät tarjoamassa kattoremonttia meille Solarkatto Oy:n ollessa vielä alkutaipaleella, mutta päätimme vielä odottaa, miten heidän toimintansa lähtee sujumaan. Loppukesästä sain sitten ajatuksen katsoa kuulumisia heidän sivuiltaan. Kuulumiset olivat positiivisia, töitä oli tehty paljon, sekä asiakastarinat sivuilla rakensivat luottamusta.

Päädyimme Solarkattoon, koska kokemuksemme mammuttimaisista kattofirmoista eivät ole hyviä. Solarkatolla hinta ja laatu todella kohtasivat, hinta oli kohtuullinen ja laatu hyvää. Myös heidän käynniltään jäänyt miellyttävä kokemus vahvisti päätöstä.

Työt aloitettiin maanantaina ja katto oli valmis keskiviikkona, vaikka pinta-alaa onkin yli 300m2. Torstaipäivälle jäi ainoastaan loppusiivous ja pieni viimeistely.

Suosittelemme heitä lämpimästi!