Katto­remontit taloyhtiöille

Taloyhtiön kattoremontit sujuvasti Satakunnassa

Me Solarkatolla mietimme ja suunnittelimme pitkään, miten taloyhtiötä usein huolettava, vaivalloiseksi ja kalliiksikin mielletty kattoremontti olisi viisainta tehdä. Tarkkaan harkitun palvelupaketin lopputuloksena on kokonaisuus, jossa on huomioitu pienimmätkin yksityiskohdat. Tämän ansiosta voimme tarjota taloyhtiöille vaivattoman, loppuun asti mietityn ja kustannustehokkaan kattoremontin. Tarkkaan harkittu kokonaisuus heijastuu myös urakkahintaan, sillä pitkäjänteisellä työllä ja tarkastelulla olemme saaneet karsittua pois turhat kustannukset. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Meiltä saat myös kaikki palvelut saman katon alta, sillä olemme ainoa Satakunnan alueella toimiva kattoalan yritys, joka tekee luvanvaraisia asbestipurkutöitä.

Ammattitaitoinen kolmikko palveluksessanne

​Kun mietit, voisiko taloyhtiönne kattoremontti Porissa, Raumalla tai missä tahansa Satakunnassa olla ajankohtaista, ota ensimmäiseksi yhteyttä meihin! Meitä on täällä kolme alamme huippuosaajaa ja teemme kattoremontteja itsenäisinä yrittäjinä. Tämän takia laatu ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää – ellei elinehto.

Miten taloyhtiön kattoremontti etenee?

Kun peltikaton asentamisesta on kulunut 20–30 vuotta, alkaa materiaalien vanhenemisen myötä riski sille, ettei katto enää täysin täytä sille asetettuja vaatimuksia, kasvaa. Emme sano, että vaihtoon vain, vaan sanomme, että tilanne on järkevä tarkistaa.

1. Kutsu meidät tarkastuskäynnille – veloituksetta.

Jos taloyhtiönne sijaitsee Porissa, Raumalla tai muualla Satakunnassa ja yhtiönne talojen kattojen kunto mietityttää, tilaa meidät tarkistamaan tilanne. Saat veloituksetta katon tilannekatsauksen, joka kertoo, onko katto elinkaarensa päässä vai onko sillä vielä turvallisia vuosia jäljellä. Samalla voit kysyä kaikista mieltä askarruttavista, kattoremonttiin liittyvistä asioista. Me palvelemme!

2. Kilpailukykyinen kattoremonttitarjous.

Jos toteamme tarkastuksen perusteella, että katto vaatii remonttia, laadimme urakkatarjouksen. Tarjouksemme tulevat suoraan meiltä yrittäjiltä, joten et joudu asioimaan välikäsien kanssa. Me huolehdimme, että kaikki toiveet katon väristä kattoturvatuotteisiin tulevat huomioiduiksi.

3. Remontin kulku pähkinänkuoressa

Pienenä toimijana olemme ketteryydessä kärkikastia. Parhaimmillaan olemme aloittaneet kattoremontin jo viikon kuluttua sopimuksesta ja lopettaneet sen samassa ajassa aloituksesta. Kaikissa tapauksissa emme lupaa kattoa viikossa, mutta kahdessa lupaamme. Tämän lisäksi siivoamme työmaan, kuljetamme remonttijätteet pois ja jätämme taloyhtiönne nauttimaan turvallisesta katosta vuosikausiksi eteenpäin.

Kun taloyhtiön kattoasiat ovat ajankohtaisia – suosi paikallista ja ota yhteyttä

Jos haluat, että taloyhtiönne katolla työskentelevät asiantuntijat, jotka ovat itse vastuussa työnsä jäljestä ja joille voit urakan lomassa huikata kysymyksen vaikka suoraan katolle, valitse meidät. Ota yhteyttä, niin poikkeamme tarkistamaan kattosi!