Asiakastarina

Asiakastarina-Nordman

Jukka ja Tiina Nordman

Pori

Katto

Harmaa lukkosauma

Miksi remontti tehtiin?

Katto oli todella vanha, eikä siinä ollut lainkaan aluskatetta.

”Kyl ny toi kattoki tarvis laittaa.”

Kattoremontti oli ollut meillä mielessä jo pitkään, mutta jotenkin sitä oli vain venyttänyt vuosi vuodelta. Olemme remontoineet asuntomme kokonaan sisältä ja päältä, lukuun ottamatta yläkertaa sekä kattoa. Nyt olikin sitten aika siirtyä yläkerran kimppuun ja katto oli laitettava kuntoon ennen sitä.

Näin Solarkaton mainoksen asuinalueellamme, kun he olivat uusimassa kattoa kiven heiton päässä meistä. Asia kuitenkin taas jäi, kunnes jo aikuinen tyttäremme mainitsi häntä Facebookissa vastaan tulleesta mainoksesta, jossa Solarkatto oli tekemässä kattoremonttia asuinalueellamme, eri kohteessa kylläkin, mistä ajoin ohitse. Päätin sitten soittaa pojille ja pyytää katon uusimisesta tarjouksen.

​”Soitimme noin neljän minuutin päästä pojat takaisin.”

​Tarjousvaiheessa käytiin hyvin perusteellisesti läpi kohta kohdalta kaikki remonttiin liittyvä. Vaikka olen kattotöitä useita vuosia itsekin tehnyt, niin kysymyksiä ei tapaamisen jälkeen jäänyt, kertoo talon isäntä Jukka.

Kerroimme pyytävämme tarjouksen vielä toiselta tekijältä ja palaavamme sitten takaisin asiaan. Todellisuudessa homma oli meille selvillä jo tapaamisen aikana, mutta halusimme hetken jutustella kahden kesken. Neljän minuutin päästä soitimme sitten pojat takaisin ja teimme kaupat urakasta.

Emme ole katuneet hetkeäkään, työ tehtiin perusteellisesti ja olemme todella tyytyväisiä!