Asiakastarina

Asiakastarina-Saar

Arvi ja Kaisa Saar

Eura

Katto

Musta tiilikuvio/lukkosauma

Miksi remontti tehtiin?

Alkuperäisessä osassa taloa oleva katto oli 50-luvun ajalta olevaa tiiltä. Se oli jo kertaalleen maalattu, mutta taas rapistunut pahan näköiseksi. Sen alla ei myöskään ollut kunnollista aluskatetta, vaan silloin tyypillisesti käytetty päre.

 

Laitoimme yleisen tarjouspyynnön kattoremontista ja saimme 5-6 tarjousta

Talomme on rakennettu kahdessa eri vaiheessa. Alkuperäinen rintamamies-tyylinen osa rakennettiin 50-luvulla ja lisäosa valmistui 90-luvun alussa. Olemme remontoineet käytännössä talon kokonaan uusiksi sisältä, ja ulkopuolellekin on tehty mittavia uudistuksia. Ainoana jäljelle jääneenä asiana oli katto. Alkuperäisessä osassa rakennusta katto oli tiiltä ja peräisin 50-luvulta. Siitä oli pidetty huolta vuosien saatossa puhdistuksilla ja maalauksilla, mutta se alkoi näyttämään jo siltä, että vuodet tämän katon parissa olivat päättyneet.

Solarkaton tekemä tarjous oli yksityiskohtainen ja kilpailukykyinen.​

Solarkaton miehet ottivat tarkat mitat katosta ja tekivät yksityiskohtaisen tarjouksen urakasta. He olivat ammattitaitoisia ja heillä oli hyvät referenssit, joihin saimme tutustua heidän sivuillaan. Päädyimme tarjouskilpailussa heihin ja olemme erittäin tyytyväisiä. Työn teosta ja laadusta annamme täydet pisteet, ja suosittelemme heitä mielellämme.