Solarkatto Oy

Takarbeten med gedigen yrkesskicklighet och stort hjärta

Vi står till tjänst för både husbolag och privatkunder.

Med över tusen takrenoveringar bakom oss har vår yrkesskicklighet svetsats till järnhård expertis. En av hörnstenarna i företagets verksamhet är att utföra olika slags takarbeten ordentligt och till ett rimligt pris. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och resultatet på utfört arbete är förstklassigt. Vi utför renoveringar som vi är stolta över.

När du väljer Solarkatto till utförare av din renovering, kommunicerar du direkt med företagarna från första början. Vi utför själva alla företagets entreprenader och lämnar nöjdhetsgaranti på vårt arbete. Vår viktigaste målsättning är att takrenoveringen blir en så lätt och behaglig upplevelse för dig som möjligt. Om du alltså letar efter en utförare till din takrenovering, kontakta oss då på det sätt som passar dig bäst: via telefon, e-post, Facebook eller varför inte via WhatsApp!

Vi utför alla slags takrenoveringar, vi lever upp till höga kvalitetskrav med dig i fokus. Solarkatto genomför renoveringar som både kunden och utförarna är stolta över.