Kundberättelser

Sanningen hörs ur kundens mun.

Du kan höra den bästa bilden av företagets verksamhet från kundens mun. De kan dela med sig av sin erfarenhet av att göra kontraktet fram till slutbesiktningen. Nedan är några av våra kunder som berättar sina berättelser. Du hittar många av våra lösningar på kartan längst ner på varje sida.

Rauta, Harjavalta

Jag har varit uppe åpåtaket både under och efter renoveringen och tittat på resultatet. Allt gjorde enligt planerna, resultatet är prima.

Läs mer >

Köykkä, Kankaanpää

Arbetet påbörjades på måndag och arbetet var färdigt på onsdag, trots en ytareal på över 300m2. Det enda som återstod på torsdagen var slutstädning och några finjusteringar.

Läs mer >

Kämppä, Ulvsby

De lyssnade på och uppfyllde mina önskemål. Jag fick vara delaktig i arbetet och blev hela tiden informerad om arbetets gång.

Läs mer >

Saar, Eura

Solarkattos män var yrkeskunniga och mätte taket noggrant. För utfört arbete och kvalitet ger fi fulla poäng och rekommenderar dem gärna.

Läs mer >

Marjamäki, Kankaanpää

Arbetstakten liksom abetsmoralen var det inget fel på. Taket gjordes på tre dagar och inga onödiga raster hölls. Killarna hade till och med ena matlagningsredskap med sig, man hann i alla fall på en kaffe när jag bjöd dem.

Läs mer >