Kundberättelser

Marttila-refe-6

Tak

Brun tegelprofil

Varför gjordes renoveringen?

Taket var ca 30 år gammalt och hade bleknat till ljusgrönt.

 

“Även två grannar hade renoverat sina tak.”

Taket hade bleknat och såg hemskt ut, det störde oss. Det blev inte hjälpt av att grannarna hade bytt ut sina tak. Vi bor i ett område där mång atak börjar bli färdiga för att bytas ut. Vi har haft flera företag på dörren som erbjudit takrenovering och vi hade också tagit emot några offerter. Prisnivån var dock i en sådan klass att vi hade bestämt oss för att renovera på egen hand.

“Solarkattos män ringde på och undrade om vi hade funderat på takrenovering”. Visst hade vi gjort det ochjag tänkt att varför inte, gör en offert på arbetet. Våra tidigare erfarenheter från offerttillfällen var dåliga, vi hade upplevt påtryckningar ochatt man inet tog hänsyn till våra synpunkter.

Erfarenheten med Solarkatto var dock helt annorlunda. Alla våra synpunkter noterades och genomfördes. Vi upplevde int eheller någon känsla av påtryckning. Vi bestämde att inet utföra jobbet på egen hand utan låter Solarkatto göra det. Arbetet utfördes medan vi var på semesterresa och vi fick dagligen bildmaterial på hur arbetet fortskred. När vi kom hem hade vårt hus ett nytt tak och allt var städat och undanplockat. Utmärkt arbete.